Artikler

Gi’ din mad økologisk og naturligt foder

Hvis du skal have en hund, der er sund og glad hele livet, så skal du tænke over, hvad du skal passe på med at give hunden. Desværre kan hunde ikke bare sådan lige spise det samme som mennesker. Deres mave og tarme er ikke indrettet helt som vores, og det kræver, at vi er opmærksomme på, hvilken mad vi giver dem.

Vidste du for eksempel, at hvis din hund får avokado, så kan den få diarré og kaste op? Eller at afskåret kød kan give hunden bugspytkirtelbetændelse? Alt dette må hunde ikke spise. Derfor skal du være varsom med at give den disse slags fødevarer. Læs mere herunder.

Sund og økologisk mad til din hund

Hvis du skal have en glad hund, skal du først og fremmest kigge på hundens kost. Her er det vigtigt, at hunden får det næringsindhold, den skal have i løbet af den dag for at den kan have et godt hundeliv, hvor den kan løbe, lege og lære.

Du kan også som ejer fokusere på at købe sund og økologisk mad til din hund. På denne måde kan du være med til at tænke bæredygtighed ind i hundens kost og derved også have lidt omtanke for planeten. Så kan din hund både være sund, og du kan have god samvittighed over at give den bæredygtigt kost.

Gør din hund glad

Hunden er menneskets bedste ven, og derfor skal du også gøre din kammerat glad. Du skal altså have øje for, at den ikke får noget, den ikke kan tåle. Og så skal du også sørge for, at den får nok næring i løbet af en dag. Endelig kan du vælge at fokusere på, at den kost, du giver hunden, skal være bæredygtig. Gør din hund glad!

Kommentarer lukket til Gi’ din mad økologisk og naturligt foder