Artikler

Brug altid en miljørigtig vinduespudser

Har du nogensinde tænkt på hvordan sæbe til polering af vinduer påvirker miljøet? Det gør det på mange måder. Når man ejer eller lejer en stor bygning, så er vinduespolering noget man selvfølgelig skal tage sig af.

Det er vigtigt konstant at overveje hvad ens effekt på miljøet er på så mange måder i livet som muligt, og vinduespolering er et af de steder i livet, der kan tages hånd om med bæredygtighed i tankerne.

Vinduespolering påvirker miljøet

Professionelle vinduespudser plejer faktisk ikke at gøre ting på bæredygtige måder. Det man sjældent tænker så meget over med vinduespolering er de småting det inkluderer.

Sæbe til polering af vinduer er for eksempel noget der er farlig for planteliv og jorden. Den sæbe vinduespoleringsvirksomheder plejer at bruge indeholder mange kemikalier, som tager jorden årtier at nedbryde. Bortset fra planteliv så skader sæbe til vinduespolerings også dyreliv, havet og naturen generelt.

Udover vinduespoleringssæbe skal man også tænke over maskinerne, der bruges i processen. Maskinen som leverer vand til poleringsmaskinen er eksempelvis en. Forretninger plejer også at køre rundt med diesel pga. poleringsmaskinen og samtidig sætte forurenende kemikalier i luften.

Hvordan vinduespolering kan være grøn

Når man leder efter en virksomhed, der kan klare ens vinduespolering, så er der nogle ting man kan se efter på nettet for at sikre sig, at virksomheden prøver at gøre ting på en miljøvenlig måde.

Gronpolering.dk er f.eks. en virksomhed som tænker over grøn vinduespolering. Udover at de bruger rent vand i stedet for sæbe med kemikalieindhold, så kører de også rundt med biler, som bruger mindst C02 som muligt og sparer på brugen af lifts.

Med brug af længere apparater til vinduespolering, så er der mindre brug af lifts. Minimering af lifter kan også mærkes i prisen. Det betyder, at mens man sparer forurening, så sparer man også penge.

Kommentarer lukket til Brug altid en miljørigtig vinduespudser