Artikler

Få et bæredygtigt køkken ved hjælp af magneter

Drømmer du om et bæredygtigt køkken, hvor der er tænkt over at spare på ressourcerne, hvor der er genbrugsmuligheder, men hvor der samtidig er pænt og mulighed for at udfolde sig kulinarisk?

Så får du her gode køkkentips med magneter til et bæredygtigt køkken, som både ser pænt ud og er funktionelt i hverdagen.

Gør affaldssorteringen tilgængelig

Affaldssortering er en relativt tilgængelig måde at slå et slag for miljøet på. I mange danske kommuner og boligforeninger er der endda krav til affaldssortering, hvilket gør, at rigtig mange danskere sorterer affald i det daglig.

Derfor kan mange måske også genkende det problem, at affaldssorteringsløsninger hurtigt bliver uoverskuelige eller rodede. Særligt hvis man bor i lejlighed og skal flere etager ned i en gård eller lignende for at kunne sortere sit affald.

Især i sådanne tilfælde kan det være rart at have en pæn og overskuelig løsning indendørs, der gør det nemt at træffe bæredygtige beslutninger.

En idé at kan være at købe flere mindre skraldespande, som kan fastgøres i væggen ved hjælp af magneter. På den måde kan man sortere affalder med det samme, og de små skraldespande er nemme at tage med til det større sorteringsområde. Klik her og se et stort udvalg af magneter til dette formål.

Bæredygtige magneter?

Vil du gerne lave bæredygtige løsninger i dit køkken ved hjælp af magneter, bør du også lægge mærke til, om selve produktionen af magneterne har været bæredygtig.

Nogle virksomheder, som står bag produktion af magneter, sætter nemlig en dyd i netop at producere deres produkter på bæredygtig vis. Et mærke som Larko er et godt eksempel. Her er der både tænkt på bæredygtighed på et strategisk niveau, på produktniveau, leverandørniveau og i forhold til de interne procedurer.

På den måde tænker du bæredygtigt hele vejen rundt.

 

 

Kommentarer lukket til Få et bæredygtigt køkken ved hjælp af magneter