Artikler

Oplev det bæredygtige København (i en lejet, øko bil)

Vil du også gerne holde ferie i Danmark, nu hvor det ikke er så nemt eller behageligt at rejse til udlandet. Måske har du ikke lysten til at risikere noget i et fremmed land, eller måske vil du egentlig gerne bare opleve lidt mere af, hvad Danmark har at byde på (hvilket heldigvis er en masse). Læs med her og få inspiration til, hvordan du kan opleve det bæredygtige København i en lejet, klimavenlig bil. Du kan finde en god og klimavenlig bil at leje på denne hjemmeside: https://www.autoprio.dk/da-danmark-koebenhavns-kastrup-lufthavn-cph/

Bæredygtig genbrug

København er en af de byer i Danmark, som har de allerbedste genbrugs- og vintage butikker, så der er massere, du kan tage fat i. I en genbrugsbutik i København kan du næsten altid finde et godt tilbud på noget lækkert nips, glas, tøj, møbler og andet spændende. København er så god en by til genbrugsbutikker, da beboerne i København ofte tænker i bæredygtige baner, så derfor er der næsten altid noget nyt og spændende på genbrugshylderne. Her kan det være smart at have lejet en bil, så du hele tiden har et sted at ligge dine fine nye genbrugsindkøb, mens du shopper videre efter bæredygtige fund. Priserne ligger generelt i den lave ende i de fleste genbrugsbutikker, hvor de mere fine og eksklusive vintage butikker godt kan ligge i det dyre prisleje. Dette skyldes, at et vintage tøjstykke eller møbel oftest er ældre, samt rigtig godt vedligeholdt. Dog er vintage tingene fyldt med en stor historie, og de er ofte rigtig fine.

Handle i løsvægt

At handle i løsvægt er blevet utrolig populært i København i dag, og derfor popper der også hele tiden nye løsvægtbutikker op i gadebilledet. I en løsvægt butik er ingen af varerne pakket ind i plastik, og man skal i stedet bruge sine egne glasbøtter og beholdere til at veje for eksempel ris, nødder, pasta, grøntsager og så videre. Man kan også vælge at få sine varer pakket ind i bæredygtigt papir i stedet, hvis man glemmer sine egne beholdere, men stadig gerne vil undgå plastik. På den måde kan du være med til at mindske brugen af plastik, mens du nyder din ferie i Københavns flotte byliv med din lejede, klimavenlige bil. Så der er heldigvis massere af fine bæredygtige ting, du kan opleve, mens du er i København. Og med en lejet, klimavenlig bil går dagene i København lidt nemmere.

Kommentarer lukket til Oplev det bæredygtige København (i en lejet, øko bil)