Artikler

Køb dine miljørigtige wellness produkter hos Nordic-wellness

Hvis du er typen, der både godt kan lide at forkæle dig selv, samtidig med du også er typen, der godt kan lide at gøre noget godt for miljøet, så er du havnet på den helt rigtige artikel. Her kommer der nemlig lidt bud på, hvad du kan købe fra Nordic-wellness, som gør, at du kan have wellness produkter, som er lavet med omtanke for miljøet. Så kan du altså både gøre noget godt for dig, samtidig med at du gør noget godt for miljøet. Det er da en skøn nyhed, er det ikke?

Få sæbe uden plastik indpakning

Du er sikkert vant til at have en flydende håndsæbe til at stå derhjemme, som kommer i plastik. Det er der ingen skam i, det er sådan, de fleste gør. Der er dog en meget mere miljørigtig sæbe, du kan vælge at have i hjemmet. Hos nordic-wellness.dk kan du nemlig købe en sæbeblok, hvor du bare får sæben. Det betyder altså, at det ikke er pakket ind i noget plastik, som er dårligt for miljøet.

 

Giv en miljørigtig gave

Hvis du skal forkæle en veninde med skønne miljørigtige wellness produkter, så kan du også finde nogle gode bud på, hvad dette kunne være inde hos Nordic-wellness. Her kan du f.eks. købe kurve, der er lavet ud fra konceptet om ”zero waste”. Det betyder, at der altså ikke er noget, man skal til at smide i skraldespanden – alt kan bruges.

 

Håndcreme i glasbøtte

Du kan også vælge at købe en håndcreme i en glasbøtte. Dette er smart, fordi glasset kan sorteres, så det ikke bidrager til en negativ indflydelse på miljøet. Du kan naturligvis også vælge at bruge den lille glaskrukke om og om igen – det tager den ikke skade af.

 

Ansigtsrens

Hvis du gerne vil have en miljørigtig ansigtsrens, så er dette også noget, du kan finde inde på siden. Du kan nemlig få en ansigtsvask, der kommer i en beholder af glas. Dette betyder igen, at skraldet kan sorteres, så det ikke har en dårlig indflydelse på miljøet. Så kan du altså holde dit ansigt – og planeten – ren på samme tid. Det er da smart, er det ikke?

 

Creme til ansigtet

Du kan også få en creme til ansigtet, der kommer i det rigtige materiale. Du kan altså sagtens gøre dig lækker, uden at det behøves at være på bekostning af miljøet.

 

Kommentarer lukket til Køb dine miljørigtige wellness produkter hos Nordic-wellness