Artikler

Tag din drink til det næste niveau

Du kender det godt – du skal have gæster på besøg og I skal have lidt at drikke, og derfor har du købt ind til drinks. Du har udvalgt dig en god gin til et par hundrede kroner, som du har fået anbefalet af en arbejdskollega, der mener at have forstand på dén slags, og du har været på nettet og læse om den, og synes at den lyder rigtig god. Så den har du været nede i vinhandleren og købe. Senere, da du er i supermarkedet, kommer du i tanke om at du også skal have noget at blande den op med, så du griber et par plastic flasker med tonicvand til 3 kroner stykket – så er det klaret, og du mener at du er klar til at dine gæster kommer på besøg.

Dette er en stor fejltagelse, som mange begår! Og det er så ærgerligt at give mange penge for en rigtig god kvalitetsgin, for så at spolere den med en billig mixer. En god gin (eller anden spiritus) fortjener en mixer af tilsvarende kvalitet.

Fever-Tree

En god gin, eller en hvilken som helst anden kvalitetsspiritus, bør altid blandes op med en mixer, der matcher kvaliteten, ellers kan man lige så godt købe noget dårligt spiritus. Tingen skal hænge sammen, hvis man er til kvalitet og luksus.

Med Fever-Trees store udvalg af luksus mixere, er det nemt at tage din drink til det næste niveau, hvad angår kvalitet, og der er ingen tvivl om at du vil få en drink, der smager langt bedre, og samtidig formår at imponere vennerne i langt højere grad, end hvis du havde valgt en generisk sodavand til 5 kr.

Fever-Tree blev stiftet i 2004 af de to venner Charles Rolls og Tim Warrillow, som havde spottet en tendens indenfor drikkevarer, som undrede dem. Nemlig, dét at der blev fremstillet masser af luksus spiritus – både gin, rom, vodka, whisky og så videre, som alle blev fremstillet ved brug af de fineste fremgangsmåder og med anvendelse af de bedste råvarer. Men at der ikke i nær samme grad blev produceret kvalitetsmixere i samme luksus kvalitet til at blande al den fine spiritus op med.

Derfor var det nærliggende for dem, som de feinschmeckere og forretningsmænd, de var at udvikle og fremstille deres egen luksus mixer, og det blev i første omgang til deres klassiker: ”Premium Indian Tonic Water”. Siden da, er der kommet en del andre mixere til i Fever-Trees sortiment, hvor fokus altid har været på kvalitet og luksus råvarer.

Ginger Ale

Ét af skudene på stammen er deres forfriskende Premium Ginger Ale, hvor der bestemt heller ikke er sparet på hverken kvalitet eller råvarer. Fever-Trees Ginger Ale indeholder således ikke mindre end tre forskellige typer af den fineste ingefær, man kan finde på Jordkloden, som er fint kombineret med noter af citrus, som formår at komplementere den og gøre den perfekt til mørke spiritustyper, som fx rom og whisky.

Kommentarer lukket til Tag din drink til det næste niveau